Реклама

Agreena виводить на ринок нову категорію вуглецевих сертифікатів

14 червня 2023 100 0
Agreena виводить на ринок нову категорію вуглецевих сертифікатів
Depositphotos

Компанія Agreena, чия платформа з ґрунтового вуглецю є найбільшою в Європі та охоплює 16 країн, виводить на ринок нову категорію вуглецевих сертифікатів. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

«Agreena вводить на ринок нову категорію вуглецевих сертифікатів. Для створення та масштабування знадобиться час, але фермери не можуть чекати — їм потрібен надійний і ліквідний платіж, щоб покрити витрати на перехід», — розповів Саймон Халдрап, генеральний директор Agreena.

Саме тому, за його словами, Agreena бере на себе прорахований ризик і платить фермерам за потребою. Продаж сертифікатів може тривати рік або більше після того, як результат буде підтверджено. Варіант дострокової виплати Agreena для фермерів заповнює цей розрив.

«Фермери, які беруть участь у програмі Agreena, вирішують, як вони хочуть використовувати сертифікати, які вони створюють, і один із цих варіантів полягає в тому, щоб отримати оплату невдовзі після закінчення маркетингового року, щоб допомогти покрити їхні попередні витрати. Дострокова виплата базується на ринкових цінах на момент викупу», — пояснили в Agreena.

Як зазначається, Agreena виплачує найбільші на сьогодні виплати фермерам за програмою ґрунтового вуглецю в розмірі від 32 до 36 євро за очікуваний вуглецевий сертифікат залежно від регіону, що на 45% більше, ніж минулого року.

Відповідні сертифікати незабаром будуть доступні на ринку для компаній, які хочуть взяти участь у переході до методів, які допомагають подолати зміни клімату, втрату біорізноманіття та майбутнє продовольчої безпеки.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама