На Кіровоградщині фермер із сином відновлюють військові автівки

28 червня 2023 900 0
Олексій Цокалов, голова ФГ «Цокалова О.С.»
Kurkul.comОлексій Цокалов, голова ФГ «Цокалова О.С.»

В Бобринецькому районі Кіровоградської області фермер Олексій Цокалов відновлює для військових авто, що отримали ушкодження під час бойових дій. 

Про роботу фермера розповідає podrobnosti.ua.

Пошкоджений транспорт із передової до нього приганяють бійці. На фронт, зусиллями фермера, повернулося вже майже два десятки авто.

«Олексій нам зробив Land Rover такий дводверний. Повертались і потрапили під вогонь противника. Запрошували евакуацію, не розраховували на цей автомобіль, а цей автомобіль вивіз нас 12 бійців по дуже-дуже поганій дорозі, ми думали не пройде, та проїхали легко тоді, він нас дуже врятував», — розповів Олександр, військовий, який приїхав на Кіровоградщину забирати черговий автомобіль.

Більшість робіт Олексій виконує разом із сином Михайлом. Коли ж щось їм не під силу, звертаються до вузьких спеціалістів. Відновлення такої машини вартує приблизно так само, як пригнати та відремонтувати «євробляху». Тому Олексій витрачає на це і сили, і кошти. Допомагають йому і місцеві фермери та просто небайдужі односельчани. 

«Це гуртова робота, я вам скажу. Хлопець, який приїхав, тонував машину, зробив роботу, питаю: «скільки?», а він: «ні, це мій вклад». І так само на станції хлопці робили ремонт і брали тільки за запчастини», — говорить Олексій Цокалов.

© Микола Сирота, Kurkul.com, 2023 р.

Виконано за допомогою Disqus