Реклама

На Хмельниччині цукрозавод розпочав виробляти цукор європейської якості

6 жовтня 2023 144 0
На Хмельниччині цукрозавод розпочав виробляти цукор європейської якості
Depositphotos

На цукрозаводах Хмельниччини продовжується сезон цукроваріння. Зокрема, один із найбільших заводів «Старокостянтинівцукор» після модернізації та оновлення виробництва розпочав виготовлення цукру європейської якості.

Про це пише Kurkul.com з посиланням на пресслужбу підприємства.

«Зараз завод вийшов на свої проєктні потужності. Ми освоїли нове обладнання і виготовляємо цукор європейської якості. Плануємо досягти виробничої планки у 4,5 т на добу», — розповів директор підприємства Віталій Кирик. 

Попри всі виклики сьогодення, цукровари стійко тримають виробничий тил, адже знають — сильній країні потрібна сильна промисловість.

«Дякуємо нашим ЗСУ за постійну оборону, завдяки чому ми можемо працювати та посилювати виробничий потенціал краю та країни», — додав Віталій Кирик.

Як зазначається на сторінці цукрозаводу, виробничий сезон цьогоріч стартував у середині вересня. Торік переробку цукрових буряків розпочали наприкінці вересня

Раніше ми писали, що у 2023 р. переробку цукрових буряків здійснюватимуть 30 цукрових заводів. До минулорічних підприємств додалися ще сім цукрових заводів, з яких три — на Київщині, два — на Житомирщині, по одному — у Хмельницькій та Тернопільській областях.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама