Реклама

Тематичні дні на Agritechnica 2023: які теми обговорюватимуть

7 листопада 2023 41 0
Тематичні дні на Agritechnica 2023: які теми обговорюватимуть
Kurkul.com

На Agritechnica 2023 щодня відбуватимуться тематичні виставки, діалоги та диспути. Експертна сцена в залі 24 (стенд D25) розпочнеться о 10:00 12 листопада з експертних презентацій і діалогів, які пропонуватимуть найновішу інформацію з перших уст, професійний обмін та спілкування.

Повідомили в пресслужбі DLG.

Короткий огляд тематичних днів «Inhouse Farming – Feed & Food Show»:

  • Неділя, 12 листопада 2023 р.: комахи

Яку роль відіграватиме автоматизоване розведення комах як високоякісного білкового корму на фермах у майбутньому? Як це можна використати для реалізації підходів циклічної економіки? Які проблеми промислового розведення комах як джерела їжі? Та інше.

  •  Понеділок, 13 листопада 2023 р.: Вертикальне землеробство

Експерти з досліджень і практики представлять нові відкриття та технології, які важливі для внутрішнього землеробства та вертикальних систем. Великі очікування покладаються на виробництво їжі в системах внутрішнього землеробства - з точки зору якості та фізіології харчування. Однак все ще існує потреба в розробці, щоб мати можливість експлуатувати ці виробничі системи стабільно та надійно. Тематичний день проливає світло на виклики, зокрема правові.

  •  Вівторок, 14 листопада 2023 р.: Аквакультура та водорості

14 листопада все буде обертатися навколо «Аквакультури та аквапоніки» — вітрини інноваційних систем вирощування в прісній і солоній воді. Провідні практики вирощування судака та креветок, експерти в рециркуляційних технологіях та аквапоніці, які вирощують окуня та базилік у роздрібній торгівлі харчовими продуктами, а також фермери, які вирощують «суперфуд» у власних системах та пропонують напої з живих мікроводоростей (спіруліни) будуть ділитись досвідом. .

  •  Середа, 15 листопада 2023 р.: Альтернативні білки

Який внесок можуть зробити так звані «нові харчові системи» в постачання білка майбутнього і які технологічні рішення вже досягли практичної зрілості? Багато альтернативних продуктів засновані на добре відомих рослинних сировинних матеріалах, таких як бобові та злаки. Але все більше уваги приділяється протеїнам, отриманим шляхом традиційної та сучасної ферментації. Вони будуть представлені у тематичний день.

  •  Четвер, 16 листопада 2023 р.: клітинне сільське господарство

Які нові відкриття та технології важливі для клітинного сільського господарства? Усі продукти можна виробляти шляхом культивування клітин. Зараз учасники ринку зосереджуються на продуктах тваринного походження, таких як м’ясо, риба та молоко. Як можна посилити роль сільського господарства на майбутньому білковому ринку? Це лише одне з багатьох питань, на які дасть відповідь тематичний день.

  •  П’ятниця, 17 листопада: коноплі 

Експерти сходяться на думці, що дозвіл на використання канабісу як рекреаційного продукту неминуче. Компанії по всій Німеччині вже позиціонують себе, щоб заробити частку нового ринку в мільярд євро. Однак питання про те, як канабіс досягне кінцевого споживача, залишається без відповіді. Про поточну правову ситуацію та найімовірніші концепції роздрібної торгівлі в тематичний день розкажуть експерти з науки та практики.

  •  Субота, 18 листопада: Енергія

Тематичний день висвітлює можливості сільського господарства з контрольованим середовищем та його найбільшу перешкоду: вартість енергії. Тому основна увага приділяється ефективним технологіям і децентралізованим системам.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2023 р.

Виконано за допомогою Disqus