Реклама

Корейська компанія Hyundai Engineering будуватиме в Україні заводи з виробництва добрив

21 листопада 2023 840 0
Корейська компанія Hyundai Engineering будуватиме в Україні заводи з виробництва добрив
Kurkul.com

Group DF, що консолідує активи українського бізнесмена Дмитра Фірташа, зокрема підприємства азотної хімії холдингу Ostchem, уклала меморандум із корейською будівельною компанією Hyundai Engineering Co., Ltd про співпрацю в українських проєктах у сфері будівництва та реконструкції хімічних заводів з виробництва добрив.

Про це пише агентство «Інтерфакс-Україна».

Документ передбачає створення спільних інвестиційних проєктів у галузі виробництва добрив як на території України, так і в інших юрисдикціях. Йдеться про будівництво нових і реконструкцію наявних хімічних заводів Group DF. 

«Group DF формує стратегію з відновлення хімічної промисловості в повоєнній Україні та планує забезпечити відкладений попит з боку аграрної галузі України. За підтримки та у співпраці з Hyundai Engineering Co, ми зробимо свій внесок у відродження економіки України та посилення хімічної промисловості. Група також розглядає всіляку співпрацю з Hyundai Engineering Co у проєктах із відновлення та розширення логістичної інфраструктури», — пояснив CEO Group DF International GmbH Роберт Шетлер-Джонс.

Читайте також: OSTCHEM з 20 листопада підіймає ціни на мінеральні добрива

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама