Аграріїв Львівщини на прикладі кооперативу навчатимуть, як вирощувати суницю та малину

6 квітня 2016 111 0
Аграріїв Львівщини навчатимуть, як вирощувати суницю та малину
ridneselo.comАграріїв Львівщини навчатимуть, як вирощувати суницю та малину

У селі Підгородище Перемишлянського району (Львівська область) 6 квітня о 10:00 у рамках проекту «500 успішних сімейних господарств» відбудеться виїзний практично-прикладний семінар на тему: «Інтенсивне вирощування малини та суниці. Шкідники малини та суниці», повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Під час зустрічі учасникам семінару презентуватимуть досвід вирощування малини, суниці та ожини у кооперативі «Агрофрут». Аграрії також матимуть можливість оглянути ягідні культури на предмет захворювань, шкідників та визначення загального стану рослин.

Окрім того, усі матимуть змогу оглянути кооперативну техніку, яку закупили, зокрема, і за фінансової підтримки Львівської ОДА та департаменту агропромислового розвитку.

«Усі, хто візьмуть участь у цьому семінарі, отримають практичні поради з догляду та обробки суниці і малини у весняний період. У рамках цього заходу представники кооперативів ознайомляться із тим, як вони можуть скористатися з фінансовими можливостями регіональної програми підтримки», — зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

Виконано за допомогою Disqus