Журналісти Latifundist Media інспектуватимуть «сухі порти»

12 квітня 2024 54 0
Журналісти Latifundist Media інспектуватимуть «сухі порти»

Команди Latifundist.com та Elevatorist.com 15 квітня відправляються в агротур «4 кордони». В режимі реального часу буде досліджено прикордонну інфраструктуру та перевалочні потужності на кордонах з Польщею, Угорщиною, Словаччиною та Румунією. Про це повідомляє Latifundist.com.

Протягом тижня редакції разом зі співвласником логістичної компанії «Балк Транс» Олександром Шатайлом побувають на найбільших «сухих портах» — від Ягодина до Вадул-Сірета.

Команди поговорять з їх власниками та топменеджерами, покажуть в реальному часі ситуацію на залізничних та автомобільних переходах. 

Інфраструктурний партнер проєкту — компанія KMZ Industries. Логістичний партнер — «Балк Транс». 

Наші колеги побувають на терміналах «Вілії», «Агросем», Alebor Group, «Алмейда Груп», «Мостиська Драй порт», «Тернопільському контейнерному терміналі», «Експортраснсбуд», «Пʼятидні». Ще з декількома терміналами візит узгоджується. 

«Дорогі читачі, ми розраховуємо і на ваше включення. Хочете дізнатися ситуацію на конкретному кордоні чи щось запитати у директора термінала? Пишіть нам. У вас в розпалі посівна, але хочете нашу команду запросити до себе на підприємство? Ми постараємось перекласти маршрут і завітати до вас. По всіх питаннях пишіть мені в телеграм @kostektk», — розповів Костянтин Ткаченко, головний редактор Latifundist.com.

Також Ви можете підтримати команду в проєкті цільовим донатом за посиланням.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus