Реклама

Опубліковано ТОП виробників і дистриб'юторів агродронів України

14 липня 2024 103 0
Опубліковано ТОП виробників і дистриб'юторів агродронів України

В Україні попит на сільськогосподарські дрони в останні 5 років суттєво зріс. Один агродрон може легко закрити завдання із внесення ЗЗР в господарстві із зембанком 2-3 тис. га, а коштує він у 20 разів менше, ніж самохідний обприскувач.

Тож, сайт SuperAgronom.com зібрав ТОП виробників і дистриб'юторів агродронів України:

  • Drone.UA — національний дистриб'ютор сільськогосподарських БПЛА брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Kandao, Chasing, Flyability, MicaSense, DroneDeploy, Parrot, AgroCares, DronePort, Sniffer4D, Dobot та ін. 
  • ЗігЗаг Solutions — офіційний представник компанії XAG на території України. У магазині дистриб'ютора як літальні дрони-обприскувачі і картографи, так і наземні дрони для косіння, розпилення й транспортування (до 200 кг вантажу).
  • «Агрокоптер» — один з офіційних дилерів бренду XAG. В асортименті компанії моделі XAG P40, XAG V40 та XAG P100 PRO 2023 ціною від 444 тис. грн до 1,16 млн грн, квадрокоптери і наземна модель XAG R150.
  • ІТ КІТ — виробник літаючого трактора Flying Tractor, який призначений для внесення добрив і ЗЗР. Більшість комплектуючих цього дрона виготовлена в Україні за допомогою 3D-принтера.
  • Компанія Culver Aviation надає сервіси аерофотозйомки та моніторингу земної поверхні з допомогою БПЛА SKIF власної розробки — від збирання даних до їх оцифрування й аналізу.
  • Компанія ABRIS DG займається проєктуванням і виробництвом БПЛА. Для сільського господарства є серія Flirt, представлена моделями: Arrow, Cetus, Iron, Falcon і Beetle.
  • Компанія AGRONIX — офіційний імпортер дронів DJI Agriculture в Україні, яка також надає послуги внесення дронами ЗЗР, десикантів і мікродобрив.
  • Croptex — компанія-дистриб’ютор агродроніву для внесення ЗЗР DJI Agras T30 та DJI Agras T40 для внесення ЗЗР і розкидання добрив. Серед інших послуг компанії: внесення ЗЗР, добрив, трихограми, десикація, сервіс з ремонту дронів DJI Mavic, навчання пілотів агродронів.
  • Drone Agroflot — послуги внесення ЗЗР, продаж і школа пілотів.

Читайте також: На благодійному марафоні у Вінниці зібрали кошти на 30 FPV-дронів

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама