Реклама

Спроба захоплення Дунайського аграрія провалилась — співвласник

11 липня 2024 125 0
Спроба захоплення Дунайського аграрія провалилась — співвласник

Наприкінці червня співвласник ТОВ «Дунайський аграрій» Павло Барабаш повідомив про спробу захоплення його частки у бізнесі.

Павло Барбашов стверджував, що Наталія Дяжук, яка стала власницею господарства після загибелі Романа Дяжука, разом зі своїми спільниками Вадимом Слівенком та Ігорем Денисовим незаконно провели загальні збори, та всупереч вимогам закону та Статуту господарства змінили директора, адресу, телефон та мають злочинний намір захопити весь контроль над «Дунайським аграрієм».

Павло Барбашов звернувся до поліції із заявою про злочин (ст. 205-1, ст. 206 КК України), а також подав скаргу до Міністерства юстиції України (офіс протидії рейдерству). Він впевнений, що Офіс скасує всі рішення і поверне його частку, адже законність цих змін нульова.

Більше про спробу рейдерського захоплення підприємства читайте у спецпроєкті «Чорні реєстратори Одещини — як відбувається захоплення «Дунайського аграрія».

На ситуацію, що склалася навколо «Дунайського аграрія», відреагував нардеп Ярослав Железняк. Він звернувся до міністра юстиції Дениса Малюська з проханням розглянути звернення власника товариства та в разі виявлення порушень в діях державного реєстратора, вжити заходів.

Як повідомив у коментарі для Kurkul.com Павло Барабаш, справу вдалось довести до логічного закінчення. За підтримки суспільства, депутатів та Офісу протидії рейдерства 30% акцій повернули законному власнику. 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама