Реклама

Від кукурудзи до ріпаку — одна сівалка для широкого спектра насіння

15 серпня 2024 91 0
Сівалка точного висіву Tempo
VäderstadСівалка точного висіву Tempo

Сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad завдяки дозуванню насіння під надлишковим тиском, унікальній конструкції висівних пристроїв та можливості швидкої заміни висівних дисків без використання будь-яких інструментів, дають змогу висівати широкий спектр насіння с/г культур, включаючи навіть ріпак, і контролювати його рух від системи розподілу до посівного ложа.

Наразі компанія пропонує широкий модельний ряд сівалок Tempo, який складається з навісних та причіпних машин (Tempo F, V, R, L), завдяки чому можна підібрати найкращий варіант саме для вашого господарства.

Виробник зазначає, що деякі сівалки Tempo мають можливість легкої зміни відстані міжрядь від 450 до 800 мм, що забезпечує високу універсальність сівалок в господарстві. Як результат — підвищення ефективності, мінімізація інвестицій у придбання спеціалізованих сівалок та зменшення затрат господарства в цілому.

«Кукурудза, цукрові буряки, соя, соняшник, ріпак, бавовна, сорго та багато інших — сівалка Tempo здатна здійснити сівбу будь-яких культур з надзвичайною точністю, що робить її універсальною машиною для будь-якого сільськогосподарського підприємства», — зазначили у Väderstad.

Читайте також: Сівалка для роботи навіть на полях зі складним рельєфом — який агрегат обрати

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама