Реклама

Väderstad розширяє асортимент культиваторів лінійкою Wil-Rich

22 серпня 2024 167 0
Väderstad розширяє асортимент культиваторів лінійкою Wil-Rich
Kurkul.com

Придбання компанією Väderstad американської компанії АGCO-AMITY JV (AAJV) розширило портфоліо техніки для обробітку ґрунті і наразі дає змогу запропонувати вітчизняним аграріям значно ширшу лінійку сучасних та продуктивних машин, які відповідають їхнім запитам. Про це повідомила пресслужба компанії.

Одними з перших машин, які вже доступні до замовлення вітчизняним аграріям, є універсальні культиватори для проведення передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich XL2 та Wil-Rich QX2.

Серед ключових особливостей цих машин є чітке дотримання глибини обробітку всією шириною захвату, можливість безперебійної роботи на полях із великою кількістю рослинних решток та висока робоча швидкість, яка становить 10-12 км/год. Стрілчасті лапи культиваторів закріплено на С-подібних реберних стійках, які мінімізують накопичення рослинних решток на них. Також безперешкодному проходженню великої кількості рослинних решток сприяє оптимальне розташування робочих органів на рамі агрегату: відстань від переднього до заднього ряду кріплення робочих органів є найбільшою в галузі й становить 3,6 м. Це технологічне рішення дає змогу максимально далеко розмістити робочі органи в одному ряду, при цьому забезпечити можливість повного перекриття між сусідніми проходами лап та суцільне підрізання обробленого шару ґрунту з одночасним безперешкодним проходженням навіть великої кількості пожнивних решток попід агрегатом. Крім того, це знижує навантаження на трактор і збільшується ефективність роботи агрегату. Відстань між поперечними балками становить 890 мм, а кліренс машини — 610 мм.

Культиватори для виконання передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich від компанії Väderstad є універсальними машинами, які показують високу якість роботи за різних технологій обробітку ґрунту та його стану.

Робочими органами культиватора є стрілчасті лапи, закріплені на С-подібних стійках із пружинним захистом. Вони завжди працюють посередині необробленої ділянки, залишеної передніми лапами.

Залежно від умов роботи, твердості ґрунту, наявної на поверхні поля рослинності, агрегат може бути укомплектовано захистом із однією пружиною, сила спрацювання якої становить 68 кг, або ж із двома пружинами — сила спрацювання яких 136 кг.

Виконано за допомогою Disqus