Павленко передав повноваження міністра АПК

15 квітня 2016 100 0
Олексій Павленко передав повноваження міністра аграрної політики Тарасу Кутовому
Facebook, Vitaliy SaloОлексій Павленко передав повноваження міністра аграрної політики Тарасу Кутовому

Сьогодні у Міністерстві аграрної політики та продовольства України відбулась офіційна передача повноважень Олексія Павленка новопризначеному міністру Тарасу Кутовому, на якому був присутній перший віце-прем'єр-міністр Степан Кубів, повідомляє Аgropolit.com.

Олексій Павленко відзвітував про проведену роботу та досягнення, у свою чергу, Тарас Кутовий розповів про першочергові завдання як нового очільника Мінагропроду.

«Наша команда Мінагропроду не байдужа до аграрної галузі, тому що люди, які працювали зі мною — це і патріоти, професіонали, і менеджери вищого ґатунку, з усіма необхідними компетенціями для здійснення і продовження тих реформ, які ми розпочали. Ця команда готова працювати надалі. Дуже радий, що до міністерського крісла прийшла людина з аграрної галузі, яка дійсно є професіоналом», — зазначив Олексій Павленко.

Тарас Кутовий висловив слова подяки команді Мінагропроду.

«Хочу подякувати Олексію Павленко, він зробив досить багато для того, що б міністерство йшло вперед. Хочу сказати, що я прийшов сюди піднімати ефективність Мінагропроду і досягати поставлених народом цілей», — заявив міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий.

Також додав, що якщо зміна кадрів — це елемент підвищення ефективності, то це буде відбуватись.

«Але я з великою повагою ставлюсь до тих експертів, які зараз знаходяться у міністерстві. Хотілося б, щоб робочий процес не переривався», — підсумував він.

Виконано за допомогою Disqus