Реклама

Уряд збільшив статутний капітал Фонду часткового гарантування с/г кредитів

9 вересня 2024 26 0
Уряд збільшив статутний капітал Фонду часткового гарантування с/г кредитів

Кабмін ухвалив Постанову, відповідно до якої статутний капітал Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві збільшили на майже 82 млн гривень. Загальний розмір статутного капіталу Фонду складатиме 817,6 млн грн. Про це повідомили у Мінагрополітики.

«Це ще одна допомога від держави для малих сільгоспвиробників у складні часи. Закликаю кожного аграрія користуватися підтримкою. Нам важливо, аби підприємства ставали сильнішими і розвивалися. Адже аграрії сьогодні тримають соціальний баланс на селі і наповнюють бюджет воюючої країни», — наголосив очільник Мінагро Віталій Коваль.

Своєю чергою голова Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві Олег Приходько зазначив, що збільшення статутного капіталу Фонду дозволить збільшити фінансову підтримку аграріям у складні часи через надання гарантій Фонду за кредитами банків для таких сільгоспвиробників.

Довідково. Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві надає часткові гарантії за кредитами фінансових установ для сільгоспвиробників із загальним банком землі до 500 га.

Читайте також: Новий очільник Мінагро окреслив головні задачі на посаді

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама