Реклама

Шведський виробник оснащує сівалки системою автоматичного нормування висіву

16 вересня 2024 56 0
Шведський виробник оснащує сівалки системою автоматичного нормування висіву
Väderstad

Усі пневматичні зернові сівалки Väderstad можуть бути оснащені системою автоматичного підтримування норми висіву. Вона значно спрощує процес налаштування агрегату і дає змогу дотримуватися норми висіву із точністю до насінини. Про це Kurkul.com повідомив виробник.

В основі технології лежать високочутливі датчики SeedEye для підрахунку насіння в кожному насіннєпроводі. Відповідно система в режимі реального часу може змінювати необхідну кількість насіння, що подається дозуючим пристроєм до сошників, контролюючи необхідну кількість насіння на кожен квадратний метр поля.

«Технологія дає змогу значно підвищити продуктивність та якість сівби, адже в «гарячий» період посівної кампанії потрібно по максимуму використовувати час на сівбу, а не на налаштування норми висіву. Процес калібрування взагалі відсутній, задається норма висіву в штуках на квадратний метр і все можна сіяти. Також завдяки оптимальній нормі висіву є змога отримати максимальну віддачу від кожної насінини», — розповіли у Väderstad.

Читати за темою: Сівалки Rapid за один прохід забезпечують якісну підготовку ґрунту та сівбу — виробник

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама