Реклама

Фахівці BEDNAR ділитимуться досвідом з українськими студентами

30 вересня 2024 20 0
Лабораторія «Інноваційної агротехніки та агротехнологій»
BEDNARЛабораторія «Інноваційної агротехніки та агротехнологій»

На кафедрі сільгоспмашинобудування «Центральноукраїнського національного технічного університету» (Кропивницький) за підтримки відомого чеського виробника сільськогосподарської техніки компанії BEDNAR відбулося відкриття лабораторії «Інноваційної агротехніки та агротехнологій». Про це повідомила пресслужба BEDNAR.

Лабораторія створена для здобувачів, які навчаються за спеціальностями «Агрономія» та «Агроінженерія».

Партнерство має на меті поєднати науковий потенціал університету з інноваційними технологіями BEDNAR для покращення навчальних програм та розвитку майбутніх спеціалістів аграрного сектору.

У рамках співпраці планується створення спільних освітніх програм, організація навчань, практичних занять та семінарів для студентів. Фахівці BEDNAR ділитимуться своїм досвідом з експлуатації та сервісного обслуговування сучасної сільськогосподарської техніки, надаватимуть консультації щодо впровадження новітніх технологій у виробничі процеси та проведуть майстер-класи на базі університету.

Крім того, університет отримає доступ до технічних ресурсів BEDNAR, включаючи сучасну техніку для обробітку ґрунту, посіву та внесення добрив. Це дозволить студентам проводити практичні заняття на сучасному обладнанні, отримуючи необхідні навички для роботи в реальних умовах.

«Компанія BEDNAR FMT завжди прагне підтримувати розвиток сільськогосподарської освіти та сприяти вдосконаленню підготовки висококваліфікованих спеціалістів, які зможуть впроваджувати передові технології та підвищувати ефективність аграрного виробництва. Ми переконані, що це партнерство дозволить нам досягти ще вищих результатів у спільному розвитку аграрного сектору України», — розповіли у пресслужбі.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама