Реклама

Банк Львів впровадив новий формат співпраці з аграріями

30 вересня 2024 78 0
Банк Львів впровадив новий формат співпраці з аграріями
Банк Львів

Банк Львів успішно впроваджує новий формат співпраці з аграріями, який дозволяє отримувати рішення за кредитом прямо у полі. Про це Kurkul.com розповіла Оксана Притула, керівниця управління агробізнесу Банку. 

Банк Львів запровадив передовий підхід до обслуговування аграріїв, надаючи змогу отримувати рішення щодо кредитування безпосередньо на господарстві.

Вперше такий кредит було погоджено під час «ДНЯ ПОЛЯ» на Тернопільщині наприкінці вересня. Так, Банк дав попереднє рішення щодо фінансування купівлі трактора Claas AXION 830 останнього покоління прямо у полі.

Читати за темою: Банк Львів зможе прокредитувати дрібних підприємців на €30 млн завдяки гарантії ЄБРР

«Банк Львів має відчутні переваги в обслуговуванні фермерів. Зокрема, клієнти можуть отримати кредит до 5 мільйонів гривень без застави, що відкриває легший доступ до фінансових ресурсів. Для тих, хто потребує більших сум, банк пропонує індивідуальні рішення, адаптовані під конкретні потреби», — зазначили у пресслужбі.

Окрім цього, банк надає експертне валютне обслуговування з вигідним курсом, що є перевагою для підприємців, які мають справу з іноземними ринками. Кожен клієнт отримує персонального менеджера для постійного супроводу та консультацій, а додаткова підтримка від міжнародних партнерів підсилює фінансові можливості та відкриває нові перспективи для розвитку бізнесу.

«Співпраця з Банком Львів відкриває нові можливості для розвитку сучасних технологій в сільському господарстві України. Наша ціль — максимальна зручність для клієнтів. Банк Львів виступає надійним фінансовим партнером, сприяючи зростанню агробізнесу завдяки вигідним умовам і гнучким фінансовим продуктам», — розповів Віталій Шелефета, менеджер партнерських програм Банку Львів.

Нагадаємо, нещодавно Банк Львів запустив кредитний офіс у Вінниці та вже готує там відкриття повноцінного відділення.

Про всі пропозиції для агробізнесу ви можете дізнатись за посиланням

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама