Реклама

Банк Львів оголосив про відкриття відділення у Вінниці

12 вересня 2024 39 0
Банк Львів оголосив про відкриття відділення у Вінниці
Банк Львів

Банк Львів під час масштабної агропромислової події День поля «Агро Вінниця» оголосив про свій активний вихід на ринок Центральної України. Про це Kurkul.com повідомила пресслужба Банку.

Банк Львів, який давно зарекомендував себе як один із провідних банків для малого та середнього бізнесу у Західному регіоні України, вирішив розширити свою присутність і у Вінницькій області. Саме під час «Агро Вінниця» банк повідомив про відкриття кредитного офісу у Вінниці цього місяця. А невдовзі у місті з'явиться і повноцінне відділення.

Так, клієнти банку можуть отримати кредит до п’яти мільйонів гривень без застави, а для залучення більших сум банк практикує гнучкі  підходи та фінансовий ліміт, що діє протягом двох років. Це дозволяє фермерам планувати свою діяльність з упевненістю.

Крім цього, банк пропонує експертне валютне обслуговування з вигідним курсом, а також забезпечує супровід персонального менеджера. Важливою перевагою є й підтримка від іноземних партнерів, що додає додаткової ваги продуктам Банку Львів.

«Ми чудово розуміємо потреби тих, хто працює на землі, і готові підтримати їх безпосередньо у полі, де готові укладати відповідальні фінансові рішення. Чекаємо на Вінниччині — долучайтеся до співпраці з нами. Підтримка аграріїв — неодмінна запорука зміцнення української економіки. А отже — пріоритетний напрям розвитку нашого банку», — зазначила Оксана Притула, керівниця управління агробізнесу Банку Львів.

Читати за темою: Уряд збільшив статутний капітал Фонду часткового гарантування с/г кредитів

Також в пресслужбі додали, що Банк Львів динамічно зростає останніми роками.

Нещодавно його новим акціонером став Нідерландський фонд Good Growth Fund (DGGF).

«Це перший випадок з початку повномасштабного вторгнення, коли банк в Україні залучив іноземного інвестора. Подія стала визначальною для вітчизняної економіки, адже слугує позитивним сигналом для інших потенційних партнерів», — додали у пресслужбі.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама