Реклама

Väderstad відновлює постачання українським аграріям пневматичних сівалок SeedHawk

9 жовтня 2024 35 0
Пневматична сівалка SeedHawk від Väderstad
VäderstadПневматична сівалка SeedHawk від Väderstad

Зміна клімату, нестабільні ціни на збіжжя та постійне збільшення вартості технічних матеріальних цінностей змушують вітчизняних аграріїв шукати шляхи зменшення затрат пов’язаних із вирощуванням с/г культур.

Як розповіли Kurkul.com у пресслужбі Väderstad, ключовими і одними з найзатратнішими операціями в рослинництві є основний, передпосівний обробітки ґрунту та сівба.

«За належного технічного забезпечення сучасні технології вирощування частково або ж повністю дають змогу відмовитися від обробітку ґрунту й отримувати стабільно високі показники врожайності з одночасним зменшенням виробничих затрат. Саме тому в Україні досить чітко відслідковується тенденція щодо збільшення впровадження та використання мінімальної та нульової технологій обробітку ґрунту», — зазначили фахівці.

Так, цьогоріч Väderstad відновить постачання вітчизняним аграріям пневматичних сівалок SeedHawk у новому дизайні з покращеним функціями та обладнанням.

В компанії переконані, що завдяки точності глибини висіву насіння та мінеральних добрив, високій продуктивності, можливості якісної роботи на різних типах ґрунтів та умов, пневматичні сівалки SeedHawk в найближчій перспективі стануть лідерами серед посівних комплексів на вітчизняному ринку.

Впродовж вже понад 30 років ключовим елементом всіх посівних комплексів SeedHawk є інноваційна конструкція сошника в основі якого два потужні анкери закріплені на одному повідку, які опираються на широке, пневматичне опорне колесо. Внаслідок їхньої злагодженої тандемної дії посівні комплекси SeedHawk забезпечують точність глибини висіву мінеральних добрив та насіння незалежно від стану ґрунту та рельєфу поля.

Наразі пневматичні сівалки SeedHawk для вітчизняних аграріїв  доступні з робочою шириною захвату 6, 8 та 9 м, а транспортна ширина та висота не перевищує 3 та 4 м відповідно.

Читати за темою:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2024 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама