Цеппелін Україна представить новий зернозбиральний комбайн MF Т7

24 травня 2016 112 0
Massey Ferguson розробив новинку — новий зернозбиральний комбайн
Цеппелін УкраїнаMassey Ferguson розробив новинку — новий зернозбиральний комбайн

На виставці «Агротехніка і Агрологістика», яка відбудеться у рамках «Агро 2016» у Києві, компанія Цеппелін Україна представить всій Східній Європі новинку від відомого світового бренду, виробника якісної сільськогосподарської техніки — Massey Ferguson. Це буде абсолютно новий у своєму класі зернозбиральний комбайн MF Т7, повідомляє прес-служба Zeppelin.

Як і вся техніка Massey Ferguson, новинка відрізняється високим рівнем надійності, новітнім технологічним обладнанням і високими технічними показниками.

Головною особливістю нового комбайна є поперечний ротор, який розташований у центрі машини, що забезпечує більш низький центр ваги і більш місткий зерновий бункер. Також, завдяки такому ротору, ефективно зібраний урожай надходить від жатки безпосередньо у ротор. Таким чином маса без пошкоджень і ущільнень проходить мінімально короткий шлях, що дозволяє скоротити витрату палива.

На відміну від інших комбайнів такого класу, Massey Ferguson Т7 більш легкий, що дозволяє зробити збір врожаю ще більш ефективно, і зменшити ущільнення ґрунту одночасно.

Кут обмолоту і сепарації у 360° значно підвищує продуктивність, а також робить обмолочення дуже м'яко, не ушкоджуючи урожай.

Нова технологія очищення включає у себе два етапи. Зібрана маса прискореним шляхом очищається сильним потоком повітря, яким йде від вентилятора. Таким чином вдається очистити зерно ще до його потрапляння на решітку. Інноваційна система очищення забезпечує незмінний кут руху зернової маси, що становить 23% незалежно від положення самого комбайна.

Новий комбайн допоможе заощадити час і гроші, так як вивантаження відбувається при рекордній швидкості у 141 кінських сил. Таким чином повний бункер вивантажується всього за 98 сек.!

Виконано за допомогою Disqus