УПЕК представив енергоефективну сільгосптехніку на АГРО-2016

12 червня 2016 61 0
На АГРО-2016 представлено сучасну енергоефективну вітчизняну сільгосптехніку від УПЕК
пресс-центр УПЕКНа АГРО-2016 представлено сучасну енергоефективну вітчизняну сільгосптехніку від УПЕК

Агродивизион Індустріальної групи УПЕК представив сучасну енергоефективну вітчизняну сільгосптехніку «Лозівські машини», а Автодивизион ІГ УПЕК — підшипникову продукцію HARP нового покоління на виставці «АГРО-2016».

Про це поідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на Latifundist.com.

Експозиція «Лозівських машин» представлена хедлайнером лінійки сільгоспагрегатів – дисковою бороною-лущильником «Дукат» у двох модифікаціях – «Дукат-5» і «Дукат-12».

«Дискові борони «Дукат» забезпечують високошвидкісне лущення стерні і якісну передпосівну підготовку. При цьому дозволяють знизити витрату палива більш ніж на 30, а також досягти у 1,5 рази більшої продуктивності у порівнянні з традиційними дискаторами за рахунок застосування пружинної стійки і наднадійних необслуговуваних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT», – зазначив віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд.

Також на своєму стенді компанія представила культиватор передпосівної обробки «Червонець», що забезпечує неперевершену якість передпосівної підготовки всього за один прохід; глибокорозрихлювачі «Гульден» і «Франк» (їх застосування гарантує руйнування плужної підошви); новинку 2016 р. у лінійці «Лозівських машин» – причеп, що сам вигружається, Harvester.

«Агрегати «Лозівські машини» не поступаються за технічним рівнем провідним світовим виробникам сільгосптехніки. А по деяких з параметрах перевершують імпортні аналоги, оскільки створюються з урахуванням особливостей ведення сільгоспробіт саме на наших землях і для українських аграріїв», — відзначають представники компанії.

Крім сільгосптехніки УПЕК представив на виставці широкий асортимент підшипників нового покоління HARP-AGRO і необслуговуваних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT, оптимізованих для застосування у тракторах, комбайнах, ґрунтообробної та посівної техніки вітчизняних та провідних світових виробників.

«Наша участь у «АГРО-2016» – це можливість продемонструвати аграріям інноваційні технології та перевірені часом рішення, здатні підвищити рентабельність господарства і показати, що «гроші — дійсно орють» – підкреслив Роман Гіршфельд.

УПЕК представив енергоефективну сільгосптехніку на АГРО-2016

УПЕК представив енергоефективну сільгосптехніку на АГРО-2016

УПЕК представив енергоефективну сільгосптехніку на АГРО-2016

Виконано за допомогою Disqus