AGCO представила дві нові сівалки на АГРО-2016

22 червня 2016 95 0
Дві новинки від AGCO представили в Україні
Traktorist.uaДві новинки від AGCO представили в Україні

Корпорація AGCO представила дві нові сівалки на виставці «АГРО-2016», повідомляє Тraktorist.uа, посилаючись на прес-службу компанії «Цеппелін Україна».

Перша новинка — пропашна сівалка Challenger 9108, обладнана системою Precigion Planting. Ця модель — перша із сівалок Challenger, розроблена під точне землеробство. Вона має 8 рядів з міжряддям у 70 см, може вміщати до 105 л зерна у кожному баку, а її транспортна ширина складає 6,3 м. Мінімальна необхідна потужність трактора для роботи з сівалкою сягає 80 к. с.

Друга модель, яку було представлено на стенді компанії, Challenger 9830 NT з шириною захвату 9 м.

«Головною перевагою цієї моделі є те, що вона створена за американською технологією, адаптованою під українські умови у плані транспортних габаритів. Окрім цього, на сівалці реалізовано навісний бункер, що дозволяє зменшити тиск на ґрунт», — зазначає керівник відділу продажу сільгосптехніки компанії «Цеппелін Україна» Фарід Абу Хадід.

Конкурентною перевагою цієї сівалки є вбудований у модель однодисковий сошник, який не потребує для проникнення у ґрунт високого тиску і не ущільнює бічну стінку посівного ложа. Ще однією особливістю є використання нової системи регулювання висівної норми AgControl, що дає оператору машини можливість регулювати висівну норму посівного матеріалу або норму внесених добрив відповідно до типу ґрунту, досягаючи при цьому максимальної ефективності та врожайності.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою