Завод «Автоштамп» оновив модельний ряд жаток для збирання соняшника

1 липня 2016 106 0
Жатка суцільного зрізу RS-700DM (600DM)
traktorist.uaЖатка суцільного зрізу RS-700DM (600DM)

З літа 2016 жатки суцільного зрізу для збирання соняшника RS-700DM (600DM) виробництва ТОВ «Завод «Автоштамп» комплектуються корчувальником з метою забезпечення максимальної продуктивності при мінімальних втратах, пише Traktorist.ua.

Жатка серії RS-DM призначена для збирання соняшника так званим «суцільним зрізом» незалежно від напрямку посіву. До основних переваг жатки можна віднести механічне регулювання положення мотовила, що дозволяє оптимізувати якість і швидкість зрізу, незалежно від щільності і напрямки посіву соняшника не знижуючи швидкість руху, без ризику виникнення додаткових втрат при струсі головок соняшнику, без додаткового засмічення комбайна стебловий масою.

В новій моделі стебла соняшнику направляються стеблевідділювачем і ліфтерами. Відбійник допомагає віджимати кошик соняшнику вперед. При цьому корчеватель під ножовим брусом притягує стебла донизу. Стебла не повинні зрізати занадто рано, тому тільки після потрапляння головки соняшника під мотовило здійснюється зріз. Далі зрізані головки соняшника потрапляють у вхідний шнек і похилу камеру. Весь процес здійснюється незалежно від умов збирання та кількості рядів, при цьому забезпечується максимальна чистота зерна.

Виконано за допомогою Disqus