Агроспейс представила фермерам Миколаївщини техніку Massey Ferguson

15 липня 2016 82 0
На Миколаївщині пройшов демонстраційний тур Massey Ferguson
kurkul.comНа Миколаївщині пройшов демонстраційний тур Massey Ferguson

На базі ТОВ «Лан» 14 липня представники ТОВ «Агроспейс», офіційного дистрибьютора корпорації AGCO на півдні України, провели День поля для фермерів Миколаївської області.

Увазі аграріїв представили сільськогосподарську техніку бренду Massey Ferguson: комбайн 7347 Activia S з додатковим сепаратором роторного типу, трактор 8690, телескопічний навантажувач 9407S, а також дискова борона Kverneland Qualidisc 6000 – дискатор та лущильник в одній одиниці техніки.

З 2013 р. для компанії «Агроспейс» такі заходи стали вже звичною формою знайомства фермерів з новинками на ринку сільгосптехніки.

«Я проти того, щоби вести батальні розмови у кабінетах з фермерами та конкурентами. Я запрошую всіх на поле, де можна побачити техніку в роботі, перевірити її можливості, випробувати своїми фахівцями, побачити результат», — такий підхід пропагує генеральний директор «Агроспейс» Ілля Смаглецький.

Пропонуючи сервісну підтримку, гарантійне та постгарантійне обслуговування, «Агроспейс» здійснює постачання оригінальних запчастин.

«Ми поставляємо оригінальні запчастини протягом тижня. Якщо замовлення термінове, тоді відправляємо авіапоштою — це займає 2-3 дні. Також за останній рік ми збільшили штат сервісної служби на 30% — це 15 екіпажів на 4 області», — говорить Ілля Смаглецький.

Фермери, що присутні на заході, уже придивилися до новинок та задумалися про їх придбання. Зокрема у цьому зізнається представник ТОВ «Лан» Віктор Гапчук.

«У нашому господарстві такої техніки нема, але після прибирання соняшника хочемо бачити на своїх полях Qualidisc 6000. Якщо сподобається результат, він у нас залишиться», — зазначив він.

Наступний День поля з презентацією техніки брендів Challenger, Fendt та Massey Ferguson планується на Дніпропетровщині 2 вересня.

Дар’я Мельникова, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою