Комбайни Massey Ferguson продемонстрували на Одещині

18 липня 2016 101 0
Демонтраційний тур Massey Ferguson у Одеській області
kurkul.comДемонтраційний тур Massey Ferguson у Одеській області

Неподалік від с. Бендзари, що у Балтському районі, на полях ФГ «Прогрес» відбулася презентація нової сільгосптехніки Massey Ferguson, яка проходить у рамках всеукраїнського демонстраційного туру під назвою «Жнива 2016».

Організаторами туру виступили компанії АМАКО, «Агроспейс» і «Волинська Фондова Компанія» спільно з корпорацією AGCO. Крім комбайнів, відвідувачам були представлені інші сільгоспмашини, а саме: трактора MF8690 потужністю 370 к.с., телескопічні навантажувачі MF9407S, дискова борона Challenger 1435-29, зернова сівалка Challenger 9531-30, зерновоз Iveco Stralis з напівпричепом WIELTON, а також інша причіпна техніка.

«Балтський район в Одеській області — передовий з точки зору впровадження новітніх сільськогосподарських технологій, у цьому районі найвищі врожаї і нинішні успіхи в збиранні врожаю говорять самі за себе», — зазначив під час презентації перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський.

За словами генерального директора компанії АМАКО Україна Дмитра Бородія, компанія змогла представити аграріям області новітні світові зразки техніки, унікальні у своєму роді.

«Наприклад, на комбайні Beta встановлена ​​система сепарації, що не має аналогів. Родзинкою заходу був комбайн T7 з поперечним розміщенням ротора. Крім того, ми приділяємо вкрай важливу роль сервісу нашої техніки. У минулому році ми змінили всі свої регіональні дистрибуційні центри — їх близько 14 по країні. В Одесі ми переїхали на нове місце, де тепер забезпечені найкращі умови для ремонту техніки, зберігання запчастин», — підкреслив Дмитро Бородій.

Виконано за допомогою Disqus