AgriLab взяла участь у міжнародній конференції з точного землеробства

15 серпня 2016 27 0
Україна взяла участь у міжнародній конференції з точного землеробства
AgriLabУкраїна взяла участь у міжнародній конференції з точного землеробства

Україна взяла участь у міжнародній конференції з точного землеробства, що пройшла у Сент-Луїсі (штат Міссурі, США), повідомляє прес-служба AgriLab.

«У заході взяли участь більше 1,5 тис. учасників з 28 країн світу. Україну представили учасники від AgriLab: партнери компанії Сергій Гайдай, Ярослав Бойко та керівник напряму точного землеробства Євгеній Предченко», — сказано у повідомленні.

На конференції і виставці Agтехнологій було представлено світові інновації і тренди точного землеробства та готові практичні рішення для аграріїв. Також найкращі агрономічні рішення були представлені для фермерів за участі Іnternational Plant Nutrition Institute.

«Серед цікавих цьогорічних новинок була технологія змінних глибин обробітку ґрунту», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що на конференції було відзначено фермера року — CraigeMackenzie, який є новатором у напрямку виробництва молочних продуктів і сільськогосподарської продукції з 1984 р. у Мезені (Нова Зеландія).

«Рівень організації події вражає, а презентовані інновації і готові практичні рішення для агробізнесу дають зрозуміти наскільки швидко і масштабно розвивається точне землеробство у світі. Ми для себе взяли нові інструменти і технології, які можна ефективно реалізовувати в агровиробництві України», — сказав директор AgriLab, член ISPA і його офіційний представник в Україні Ярослав Бойко.

Зокрема, за його словами, універсальні системи для дистанційного on-line обміну різними даними і управлінні технікою.

«Також хочу відзначити продуктивність і важливість проведених зустрічей і переговорів з керівниками найбільших світових компаній з надання консалтингу і розроблення «розумного» обладнання для техніки і систем точного землеробства, результатом яких є майбутнє створення нових проектів для системного розвитку і впровадження точного землеробства в Україні. Але про деталі проектів і партнерів повідомимо за деякий час після проведення всіх рівнів обговорень», — додав він.

Виконано за допомогою Disqus