Аграріям потрібна відсутність втручання з боку держави — Павленко

14 липня 2015 59 0
Аграріям потрібна відсутність втручання з боку держави — Павленко
Міністерство агарарної політики і продовольства УкраїниАграріям потрібна відсутність втручання з боку держави — Павленко

Наша аграрна політика базується на трьох простих ідеях. Перша – це стимулювання виробництво продукції з доданою вартістю. Два – сприяння вільній конкуренції та безжальне викорінення бюрократичної тяганини. Третя – змусити державу не втручатися у аграрну сферу скрізь, де без неї можна обійтися. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко.

За його словами, це дозволить підприємствам стати успішними.

«Я прийшов на державну службу з приватного сектору. Я розумію, що потрібно – чіткі правила, низькі транзакційні витрати і відсутність втручання з боку держави. Ми вже скасували деякі ліцензій, спростили реєстраційні процедури та посилили захист прав інвесторів. Ми відкрили робочі місця у державних установах, набір на які відбувається через прозорий процес відбору. Ми також почали понад 135 кримінальних розслідувань. Все це є частиною нашої кампанії протидії корупції, яка руйнувала Україну з моменту здобуття незалежності і дотепер», — додав Олексій Павленко.

Також він додав, що його найважливішою місією і є боротьба з корупцією, і відмінив, що залишилось ще 118 дозволів, щоб приватизувати понад 100 державних підприємств і підготувати країну до земельної реформи.

Виконано за допомогою Disqus