Працівників сільгоспінспекції спіймали на хабарі

30 серпня 2016 33 0
За взяття на облік спеціальної техніки працівники сільгоспінспекції взяли хабаря
npu.gov.uaЗа взяття на облік спеціальної техніки працівники сільгоспінспекції взяли хабаря

Два головні спеціалісти Державної інспекції сільського господарства у Дніпропетровській області за взяття на облік спеціальної техніки (екскаватору) вимагали від громадянина 7 тис. грн неправомірної вигоди, повідомляє прес-служба Національної поліції України (НПУ).

Державні службовці отримали бажану суму у два етапи. Після отримання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 2 тис. грн 29 серпня хабарників було затримано оперативниками Управління захисту економіки (УЗЕ) у Дніпропетровській області спільно зі слідчими прокуратури та ГУНП.

«За фактом слідчим управлінням ГУНП у Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України», — сказано у повідомленні.

Також додається, що правопорушення передбачає від 5-ти до 10-ти років ув’язнення зпозбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністюстроком до 3-х років, з конфіскацією майна.

«Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення посадовцям про підозру та обрання їм міри запобіжного заходу», — підсумовується у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus