На Львівщині відкрили завод із переробки олійних культур

8 вересня 2016 78 0
Підприємство перероблятиме 50 тис. т олійних культур щороку
loda.gov.uaПідприємство перероблятиме 50 тис. т олійних культур щороку

У с. Хильчиці Золочівського району (Львівська область) на базі підприємства ТзОВ «Д-Мікс» запрацював новий завод з переробки олійних культур, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Це підприємство перероблятиме 50 тис. т олійних культур щороку, а плановий товарообіг — 550 млн грн на рік.

Як повідомив засновник ТзОВ «Д-Мікс» Федір Шопський, компанія не зупинятиметься на досягнутому, а й надалі розвиватиметься.

«У планах на майбутнє – розширення виробничих майданчиків вирощування птиці. Також маємо намір звести новий цех з глибокої переробки м’яса птиці, побудувати лінію пакування готової продукції та інше», — сказав він.

Також додається, що з відкриттям заводу по переробці олійних культур додатково створено 45 робочих місць, а загалом на підприємстві уже працює 77 осіб.

Довідково:

Компанія «D-Мікс» – це високотехнологічний завод, що виробляє широкий спектр кормів для сільськогосподарських тварин найвищої якості. У структуру підприємства входять комбікормовий завод продуктивністю 45 тис. т/рік; зернозберігальний комплекс зернових та олійних культур потужністю 45 тис. т; цех по переробці соєвих бобів обсягом переробки 16 тис. т/рік; завод з переробки олійних культур продуктивністю 50 тис. т/рік; лабораторія для проведення аналізу вхідної сировини та готової продукції.

За період 2010-2015 р.р. до бюджетів усіх рівнів компанія сплатила податків на суму 47 млн грн.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою