Аграрії Львівщини на відмінно виконують меморандум про перевезення сільгосппродукції

9 вересня 2016 47 0
Жодних перевантажених фур на дорогах Львівщини – від агровиробників
loda.gov.uaЖодних перевантажених фур на дорогах Львівщини – від агровиробників

Виробники сільськогосподарської продукції Львівщини найсумлінніше дотримуються регламентів і правил вантажних перевезень дорогами загального користування. Така ситуація зберігається вже не перший місяць, зокрема завдячуючи, виконанню зобов’язань Меморандуму про співпрацю в організації великотоннажних перевезень сільськогосподарської продукції в області, повідомила заступник голови ОДА Ірина Гримак, пише прес-служба Львівської облдржадміністрації.

Для прикладу, лише за вчора, 7 вересня, інспектори обласного управління Укртрансінспекції спільно із працівниками нацполіції перевірили 40 фур у Радехівському районі. Усі транспортні засоби пройшли контроль пересувного габаритно-вагового комплексу. Жодна із машин не перевищила дозволених норм щодо загальної маси.

«Ми висловлюємо подяку аграріям та перевізникам, які з розумінням ставляться до обмежень, не порушують законодавство та, що саме головне, не руйнують дорогу», — зазначила Ірина Гримак.

Також додається, що Меморандум про взаємодію та співпрацю щодо організації перевезень сільськогосподарської продукції автошляхами загального користування Львівської області укладений між Львівською обласною державною адміністрацією та великими сільськогосподарськими підприємствами 1 жовтня 2015 р. Він спрямований на запобігання руйнації автомобільних доріг загального користування, підтримання їх у належному експлуатаційному стані та ефективного використання автомобільного транспорту для перевезення вирощеної сільськогосподарської продукції, недопущення втрат вирощеного урожаю.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою