Fendt 1000 Vario буде доступний уже у вересні

12 вересня 2016 40 0
Fendt 1000 Vario в дії
fendt.comFendt 1000 Vario в дії

Трактори серії Fendt 1000 Vario будуть поставлятися клієнтам починаючи з вересня цього року, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на офіційний сайт Fendt.

Перші клієнти мали змогу протестувати роботу Fendt 1000 Vario ще під час його турне Європою. До кінця цього року у Марктобердорфі планують випустили близько 170 машин. Трактор Fendt 1000 Vario виділяється серед інших машин цього класу потужністю 500 к.с. тим, що він має меншу вагу і, разом з тим, високий рівень баластування. Наразі доступно 4 різні моделі – від 380 к.с. до 500 к.с.

На американському ринку трактор буде доступний у зеленому кольорі Fendt Nature Green, а також як модель від Challenger.

На виставці Agritechnica трактор Fendt 1000 Vario вже виграв 5 нагород та призів у різних категоріях. Загалом дана модель отримала 11 нагород в 5 різних країнах Європи за продуману концепцію дизайну у цілому, а також за її особливі нові технічні характеристики, як, наприклад, за трансмісію Fendt VarioDrive. На додачу до нагород за технічні інновації, Fendt 1000 Vario також отримав нагороди в області дизайну. Трактор Fendt 1000 Vario був удостоєний золотої нагороди на міжнародному конкурсі iF DESIGN AWARD у Мюнхені за «чудово продуманий дизайн». Разом з нагородою Red Dot Award у категорії «Дизайн продукту», він отримав ще одну нагороду в області дизайну за успішну інтеграцію функціональності та виразний дизайн.

Уперше за всі 85 років існування компанії у Марктобердорфі буде вироблятися модель трактора для іншого бренду. Разом з лінійкою Fendt будуть вироблятися моделі Challenger для американського ринку. Вперше трактор Fendt 1000 Vario у зеленому кольорі був представлений американським фермерам 10 лютого на найбільшій виставці сільськогосподарської техніки у Сполучених Штатах National Farm Machinery Show у Луїсвілі, штат Кентукі. Для ринків Північної Америки та Австралії була спеціального розроблена ширина колії трактора 60 дюймів для роботи з просапними культурами. Американська версія має заднє з’єднання для швидкоз'ємних зчеплень чи хитного дишла. У Південній Америці Fendt 1000 Vario був уперше представлений на найважливішій виставці сільськогосподарського обладнання у Бразилії.

На обох виставках модель була представлена у новому зеленому кольорі Fendt Nature Green. Модель від Challenger була вперше представлена публіці на виставці Farm Progress Show, яка проводилася 30 серпня-1 вересня в Буні, штат Айова.

Виконано за допомогою Disqus