Арніка взяла участь у Всеукраїнському ярмарку органічних продуктів

20 вересня 2016 113 0
«Арніка» представила зразки органічної сої, озимої пшениці, технічної коноплі, кукурудзи
kurkul.com«Арніка» представила зразки органічної сої, озимої пшениці, технічної коноплі, кукурудзи

Агропромислова група «Арніка» вперше взяла участь у Всеукраїнському ярмарку органічних продуктів, що проходив у Києві. Захід організований Федерацією органічного руху України за участі ВГО «Жива планета», асоціації «Біолан Україна» та Іллінецького державного аграрного коледжу.

Ярмарок проходить в Україні вже ввосьме. Серед учасників заходу традиційно були не тільки однодумці з усієї України, а й представники з інших країн світу.

«Арніка» представила зразки органічної сої, озимої пшениці, технічної коноплі, кукурудзи, конопляний чай та конопляний лимонад. Під час заходу представники компанії представили для дегустації конопляну олію, приготовану власноруч, а також пропонували скуштувати соєве молоко та хліб.

Можливість взяти участь в Ярмарку органічних продуктів дається не кожній компанії в Україні. Для цього необхідно, щоб продукція відповідала органічним стандартам. За 15 років роботи агропромислова група «Арніка» збільшила земельний банк до 20 тис. га. Нині компанія поступово переходить до органічного землеробства та вже має сертифікати Organic Standart та Bio Suisse.

У планах компанії закріпити за собою статус найбільшого виробника органічної сільгосппродукції в Україні та Європі.

Виконано за допомогою Disqus