КUHN випустила дві нові борони

20 вересня 2016 63 0
Нова борона від КUHN
kuhn.comНова борона від КUHN

Компанія КUHN презентувала дві нові борони, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням офіційний сайт компанії.

Нові складні борони HR 6040Rта HR 8040 R (з робочою шириною відповідно 6 та 8 м) в першу чергу слугуватимуть для підрядників та великих сільськогосподарських підприємств, які прагнуть мати високу продуктивність та шукають рішення для ефективної та безпечної підготовки ґрунту до посіву, незалежно від типу ґрунтів, для глибокої чи поверхневої обробки, навесні чи восени, у вологих та сухих умовах.

Ці дві моделі стандартно оснащені блоком контролю. Цей блок, встановлений в кабіні, буде інформувати водія у випадку, якщо в одному з 3-х редукторів активується обмежувач крутного моменту чи пристрій для регулювання температури масла.

Разом з тим багато зусиль було докладено для того, щоб забезпечити максимальну надійність та спокійну роботу в найскладніших умовах. Усі компоненти (центральні та бічні редуктори з системою циркуляції масла, корпус, роторний привід, затискач, трансмісії тощо), як і привідний ланцюг моделей HR 6040 R та HR 8040 R були розроблені для роботи з тракторами потужністю відповідно 460 к.с. та 500 к.с.

Дуже висока продуктивність (яка може сягати 100 га/день) пов’язана не лише з робочою шириною нових борон. Також була значно спрощена адаптація апарату до різних ґрунтових умов, що тим самим активно посприяло оптимізації продуктивності та якості передпосівної підготовки. Зокрема, це гідравлічне регулювання робочої глибини та вирівнюючої балки з кабіни водія.

Жодних компромісів щодо якості передпосівної підготовки, основні характеристики залишилися незмінними:

  • 3,5 ротори/м – ідеальне рішення для роботи в кам’янистій місцевості, а також при великій кількості залишків: більше ніяких куп з камінням на поворотних смугах;

  • вирівнююча балка співпадає з котком для подрібнення та швидкого налаштування, незалежно від робочої глибини;

  • регульована швидкість обертання ротора до 500 об/хв. для ефективного подрібнення навіть за умов дуже сухих глинистих ґрунтів;

  • широкий асортимент обладнання, загортачі колісних слідів, котки… для адаптації до будь-яких умов.

Моделі HR 6040 R та HR 8040 R довершують лінійку борон від КUHN, які на сьогодні мають діапазон робочої ширини від 1,2 м до 8 м, для тракторів потужністю від 80 к.с. до 500 к.с.

Виконано за допомогою Disqus