CLAAS провела семінар для викладачів ВНЗ

28 вересня 2016 96 0
Слухачі семінару Сучасна електрика, гідравліка і мехатроніка в техніці CLAAS
Слухачі семінару Сучасна електрика, гідравліка і мехатроніка в техніці CLAAS

Компанія CLAAS у вересні 2016 р. провела п'ятиденний семінар для викладачів вищих навчальних закладів України на тему «Сучасна електрика, гідравліка і мехатроніка в техніці CLAAS», повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Курс лекцій читав викладач з CLAAS ACADEMY Сергій Бутов, спеціально запрошений з Німеччини.

«Мета нашого семінару — розповісти про ці сучасних системах і найголовніше — поділитися методиками їх викладання», — повідомив Сергій Бутов.

CLAAS провела семінар для викладачів ВНЗ

Для проведення семінару свої приміщення люб'язно надали Німецький Центр АДНЦ і УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого в с. Дослідніцьке Київської області. На зустріч приїхали викладачі аграрних вузів з Дніпра, Вінниці, Мелітополя, Полтави, Харкова, Сум та Києва. Протягом п'яти днів учасники семінару вивчили безліч нових тем, а головне — отримали всі матеріали в електронному вигляді для подальшої роботи зі своїми студентами.

На семінарі розглянули такі питання: класифікація гідросистем з прикладами використання на практиці, принцип автоматичного керування в гідравліки, «принцип гідравлічного рівноваги» на прикладі регулятора потоку, вивчили типи гідравлічних клапанів, що застосовуються сьогодні на сільськогосподаських машинах і тракторах, принципи побудови гідравлічних систем, їх класифікацію та область застосування (з закритим центром, з відкритим центром, гідравліка низького тиску, Load Sensing) і багато іншого.

CLAAS провела семінар для викладачів ВНЗ

Один день учасники присвятили практичній роботі з машинами: вивчали логіку поведінки машин, пошук несправностей з застосуванням сучасних діагностичних систем. Для практичної роботи використовувався зернозбиральний комбайн LEXION 770 і трактор AXION 930, надані для проведення навчання дилером — компанією «Конкорд».

Після закінчення навчання всі учасники пройдуть онлайн-тестування від CLAAS ACADEMY, яке дозволить отримати електронний сертифікат.

«Ми багато нового почерпнули для впровадження в навчальну програму. Особлива подяка Сергію Бутову: так підносити матеріал потрібно вчитися не один рік. Заняття пролітали на одному диханні. Будемо намагатися розвивати наше співробітництво», — поділився враженнями асистент Дніпропетровського ГАЕУ Дмитро Крутоус.

Виконано за допомогою Disqus