HARP випустив необслуговуваний підшипниковий вузол

1 жовтня 2016 71 0
Підшипниковий вузол HARP AGRO UNIT
upec.uaПідшипниковий вузол HARP AGRO UNIT

Харківський підшипниковий завод (HARP) представляє новинку — необслуговуваний наднадійний підшипниковий вузол HARP AGRO UNIT, спеціально адаптований під установку на сівалки Astra (СЗ) «Червона зірка». Про це повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу ІГ «УПЕК».

Необслуговувані підшипникові вузли HARP AGRO UNIT приходять на зміну морально застарілим підшипниковим вузлам, встановленим в сівалках С3, які вимагають постійного обслуговування (регулярного змазування і заміни підшипника).Запатентовані конструктивні рішення, що застосовуються в необслуговуваному підшипниковому вузлі HARP AGRO UNIT, забезпечують високу працездатність і надійність в роботі, при повній відсутності необхідності в обслуговуванні, регулюванню і змащенню вузла.

У посиленому кованому корпусі вузла застосований надійний необслуговуваний кульковий однорядний радіально-упорний підшипник HARP з чотирьохточковим контактом і трикромочним двостороннім ущільненням X-Shield, що дозволяє підвищити довговічність підшипникового вузла, забезпечити прийом високих навантажень, зменшити витрати на технічне обслуговування. Відсутня необхідність заміни підшипника і ущільнення.

Мастило (CHEVRON SRI GREASE NLG12) закладене в конструкцію підшипника на весь термін експлуатації. Крім того, передбачений додатковий дворівневий захист підшипника від агресивного середовища і високого тиску грунту, механічних пошкоджень: «лабіринтовий відсікач», трикромочне ущільнення (замість підшипника із захисною металевою шайбою і звичайною манжетою). Заготовки кілець підшипників виготовлені методом гарячого кування з подальшим холодним розкочуванням, що значно збільшує міцність і зносостійкість підшипника.

Завдяки компактному розміру підшипникового вузла HARP AGRO UNIT (володіє істотно меншими габаритами в порівнянні з існуючим досить масивним корпусом) значно збільшується несуча здатність всього вузла. Заміна обслуговуваного підшипникового вузла на необслуговуваний HARP AGRO UNIT не потребує особливих зусиль, до того ж дозволить знизити витрати на обслуговування сівалок Astra (СЗ) «Червона зірка», збільшити ресурс, надійність роботи і термін експлуатації всієї техніки.

Довідка: HARP AGRO UNIT — широка лінійка закритих необслуговуваних підшипникових вузлів, оптимізованих для застосування в ґрунтообробної та посівної техніки вітчизняних та провідних світових виробників (Lemken Rubin 9, Great Plains, Einböck, Rabe, Quivogne, Gregoire Besson, Vogel & Noot, Köckerling, Horsch Joker, Hatzenbichler Disko, Sunflower 9000, Salford, John Deere, Claas, Case, New Holland, «Червона зірка» та ін.). Усередині всіх вузлів серії HARP AGRO UNIT знаходяться підшипники виробництва HARP.

Виконано за допомогою Disqus