Цеппелін Україна представила найсучаснішу техніку на AgroExpo 2016

30 вересня 2016 97 0
Трактор Fendt 936 представлено на стенді «Цеппелін-Україна» на AgroExpo 2016
Traktorist.uaТрактор Fendt 936 представлено на стенді «Цеппелін-Україна» на AgroExpo 2016

Компанія «Цеппелін-Україна» представила цілий ряд високотехнологічної техніки на виставці AgroExpo 2016, повідомляє Тraktorist.ua.

На заході представлені останні моделі тракторів, обприскувачів, сівалок та причепів компаній-партнерів «Цеппелін-Україна».

Серед представлених моделей виділяється обприскувач Apache, обладнаний 36-метровою алюмінієвою штангою та сенсорами, які контролюють її висоту. Окрім цього, тут встановлена інноваційна система HawkEye. Вона не має аналогів та дозволяє видавати рідину порційно, а також аналізувати внесення препаратів, щоб уникати повторного внесення.

«Коли на поле виїжджає Apache, то ти бачиш, що він не залежно від швидкості пересування ллє конкретну норму. Також запас тиску в рамі не змінюється в залежності від швидкості пересування. Це дозволяє вносити більш концентрований розчин, при чому економлячи гроші, адже він буде видаватися тільки в потрібній кількості», — розповідає про свої враження продукт-менеджер сільгосптехніки компанії «Цеппелін-Україна» Віталій Денисенко.

Комплектацію було створено на основі моделі AS1020 спеціально під потреби клієнта і одразу після виставки вона поїде до покупця.

Також на стенді компанії представлено обприскувач Berthoud, обладнаний системою стабілізації штангу Alial. Ця система без будь-яких додаткових датчиків дозволяє під час руху тримати штангу рівно. Це дає змогу обприскувачу дуже швидко розвертатися і при цьому штанга не буде ударятися об землю.

Окрім цього, на обприскувач встановлено двотурбінний насос розробки Berthod, що дозволяє техніці працювати без пропусків.

Серед причепів виділяється техніка Kramp. Цей причеп може одночасно слугувати, як зерновоз, самосвал, розкидувач міндобрив та як перегружчик зерна.

«Ці причепи ручної зборки, мають 5 років гарантії на шасі і 10 років на кузов. В Німеччині будь-який фермер, що поважає себе, працює з трактором Fendt та причепом Kramp. Тобто, це техніка преміум сегменту», — говорить продукт-менеджер сільгосптехніки компанії «Цеппелін-Україна» Дмитро Баранов.

До речі про Fendt. Зовсім скоро у «Цеппелін-Україна» можно буде придбати довгоочікуваний Fendt 1000. Але на виставці він не був представлений через те, що брав участь у змаганнях в Польщі.

Також значну увагу до себе привернула сівалка Challenger CH9108, обладнана системою Precision Planting. Ця сівалка може не тільки сіяти, а й аналізувати процес посіву. Presigion Planting дозволяє контролювати висів по зовнішньому та внутрішньому радіусу, блокувати сошники, які не повинні працювати у цей момент. Через це можна отримувати рівномірні посіви з мінімальною кількістю двійників та пропусків. В кінці роботи система може указати, чому в деяких місцях посів пройшов краще, а в деяких гірше і вказати.

З телескопічних навантажувачів компанія «Цеппелін-Україна» представила Massey Ferguson MF9407S, який має змогу піднімати 3,5 т вантажу на висоту 7 м.

Виконано за допомогою Disqus