Перша справа у рамках проекту Crushcorruption передана у НАБУ

11 жовтня 2016 26 0
У Мінагропрод надійшло 13 звернень
minagro.gov.uaУ Мінагропрод надійшло 13 звернень

У рамках нової платформи CrushCorruption на розгляд до спеціалістів надійшло 13 звернень щодо ймовірних неправомірних вчинків, пише прес-служба Мінагропроду.

Один запит перенаправлено до НАБУ.

«Йдеться про повідомлення стосовно інформації про посадову особу, з вини якої можливо було допущено незаконне відчуження майна під час ліквідації державного підприємства у Рівненській області», — йдеться у повідомленні.

Загалом у Мінагропрод надійшли заяви щодо рейдерського захоплення земель (8 звернень), відчуження державного майна (2 звернення), хабарництва (2 звернення), та безпідставного нарахування заробітної плати (1 звернення).

«Скарги стосуються посадових осіб установ, що підпорядковані Мінагропроду і надійшли з Чернігівської (2 звернення), Дніпропетровської (1 звернення), Рівненської (2 звернення), Полтавської (1 звернення) та Одеської (7 звернень) областей», — сказано у повідомленні.

Також додається, що наразі здійснюється перевірка отриманої інформації, відповідно до вимог законодавства. Отримані матеріали будуть надіслані до компетентних правоохоронних органів за належністю для вжиття заходів реагування відповідно до вимог законодавства.

У Мінагропрод надійшло 13 звернень

Виконано за допомогою Disqus