BASF роздасть аграріям 3 тис. комплектів індивідуального захисту

13 жовтня 2016 59 0
BASF і ЗМ охоплять понад 2,5 тис. господарств
BASFBASF і ЗМ охоплять понад 2,5 тис. господарств

Компанія BASF спільно з багатопрофільною міжнародною компанією «ЗМ-Україна» виступила ініціатором проекту з впровадження нових стандартів персонального захисту агрономів, зокрема під час роботи із ЗЗР.

Про це повідомляється у прес-релізі BASF.

Проект створений для підвищення ступеня обізнаності аграріїв про захист високого рівня та правильний, сучасний підхід до роботи з засобами захисту рослин. У рамках програми компанії планують безкоштовно передати близько 3 тис. комплектів індивідуального захисту аграрія, охопивши понад 2,5 тис. сільськогосподарських підприємств із усіх куточків України.

«Кожен набір складається з предметів одноразового (респіратор, захисний костюм) та багаторазового використання (захисні окуляри, рукавиці хімзахисту), що відповідають найвищим стандартам якості», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що у проекті візьмуть участь середні та великі сільськогосподарські підприємства, з якими BASF має тривалий досвід співпраці. При цьому основну увагу буде приділено господарствам із середнім земельним банком, які порівняно з агрохолдингами потребують додаткової підтримки для створення умов безпечної роботи своїх співробітників.

«Відповідно до міжнародної корпоративної практики концерн BASF робить істотний внесок у реалізацію концепції сталого розвитку, неухильно дотримується високих норм безпеки і ніколи не іде на компроміс у цих питаннях. Маючи більш ніж віковий досвід і глобальну експертизу в сільському господарстві, BASF також прагне підвищити стандарти в області індивідуального захисту аграріїв», – зазначив керівник агробізнесу компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу Тіберіу Діма.

За його словами, це дозволить одночасно дбати про високі врожаї і про тих, хто працює на землі.

«У всьому світі компанія 3М тісно співпрацює з підприємствами, для яких охорона праці співробітників є найвищим пріоритетом. Ми створюємо якісні засоби індивідуального захисту (ЗІЗ), беручи за основу багаторічний досвід, наукові розробки та глибокі знання стандартів безпеки. Основне завдання даного проекту — донести до українських аграріїв, що ЗІЗ і їх правильне застосування — це особиста відповідальність кожного, це те, що зберігає здоров'я і життя людини», — підсумував керівник відділу продажів засобів індивідуального захисту в Україні, Казахстані, Білорусі і Каспійському регіоні Андрій Юдін.

Також додається, що комплекти індивідуального захисту будуть надаватися регіональними менеджерами BASF на Днях поля, семінарах і подіях, присвячених безпечній роботі аграріїв. Крім того, компанія в партнерстві з «ЗМ» протягом року планує організацію освітньо-інформаційних заходів — спеціально розроблених тренінгів для близько 80 менеджерів усіх представництв компанії BASF. Фахівці компанії 3М навчать правильному використанню засобів індивідуального захисту, що допоможе підвищити стандарти безпечної роботи в полях.

Виконано за допомогою Disqus