Під час Sikorsky Challenge 2016 нагородили авторів аграрних проектів

14 жовтня 2016 83 0
На Sikorsky Challenge 2016 обрали найкращих
Kurkul.comНа Sikorsky Challenge 2016 обрали найкращих

У КПІ проходить нагородження переможців Конкурсу стартапів V Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2016». Напередодні міжнародне журі і партнери фестивалю обрали кращі з 61-го поданого проекту, пише Latifundist.com.

«У 2012-му році фестиваль починався з підтримки 4-х спонсорів і скромної суми для авторів проектів у $ 22 тис. У 2015 ми виросли до 35 інвесторів і суми в $ 26 млн. Зараз фестиваль впевнено нарощує оберти. Я дуже радий співпраці з великими національними компаніями, які допоможуть вивести проекти юних розробників на ринки», — привітав присутніх ректор КПІ ім. Сікорского Михайло Згуровський.

Серед усіх інноваційних проектів, свою нішу зайняли аграрні проекти. Один з найбільш інноваційних холдингів в аграрній сфері Human Transparency Innovations підтримав такі проекти з сільському господарстві:

  • «Форсайт і будівництво стратегій соціально-економічного розвитку України»

  • «Створення електротехніки сільськогосподарського призначення»

  • «Контроль і підвищення якості продуктів сільськогосподарського виробництва»

  • «Система точного землеробства на підставі даних дистанційного зондування Землі»

«Я б дуже хотів, щоб ті проекти, які ми підтримали, були реалізовані вже в наступному році. І всі команди, які беруть у цьому участь, поїдуть разом з НТІ на міжнародну виставку Agritechnica в Ганновер», — привітав переможців виконавчий директор холдингу Human Transparency Innovations Олександр Матюшок.

Виконано за допомогою Disqus