Case IH створить одну з найбільших у світі мереж RTK

17 жовтня 2016 87 0
Нова мережа охопить всю Британію та Ірландію
caseih.comНова мережа охопить всю Британію та Ірландію

Компанія Case IH почала співпрацю з Державною топографічною службою Великобританії з метою удосконалення сигналу наведення для фермерів по всьому Об’єднаному Королівству, що може зробити її однією з найбільших постачальників мережі RTK у світі, повідомляє Тraktorist.ua з посиланнням на fwi.co.uk.

Ця угода дозволить Case підключитися до мережі з більше ніж 110 базових станцій, розташованих по всій країні, котрі перебувають у власності державної топографічної служби.

Теоретично, система має працювати від крайньої західної до крайньої північної точки Великобританії, так званому маршруті від Лендс-Енду до Джон-о’Гротс, крім того, картографічна служба нині працює над розширенням покриття в Ірландії на Північній Ірландії.

Ці вимірювання настільки точні, що вони навіть приймають до уваги дрейф Великої Британії в сторону Норвегії на 5 мм щороку, а також щоденний підйом та опускання півострову Корнуол на 5 см.

У більшості випадків сигнал наведення передається з однієї станції і тому система може працювати лише у межах певної відстані (близько 15 км). Проте, з новим пакетом наведення AFS RTK+ система матиме доступ до кожної базової станції в Британії, а це значить, що машина зможе на ходу автоматично перемикатися між цими станціями.

При виникненні певних неточностей система перемкнеться до менш точного супутникового сигналу на період до 20 хвилин, поки знову не знайде станцію.

На відміну від інших постачальників, де кошти за підписку виплачуються власнику станції, згідно з цим методом фермери будуть платити напряму компанії Case IH.

Цей сигнал можна використовувати на машинах будь-якого виробника, вони лише мають бути обладнані відповідним передавачем та мати річну підписку на сигнал Case IH RTK+ з підтримкою карт вартістю £850, включаючи сім-карту.

Більш надійне джерело сигналу ще на крок наближає компанію Case до втілення у життя технології безпілотного трактору.

Тим часом, картографічна служба розширює межі безпілотних автомобілів та, оскільки вона перебуває у державній власності, покладається на рішення законодавців про дозвіл виробництва.

Вона також розвиває свої технології картографування з метою більш точного слідкування за станом ґрунту. Ці зміни полягатимуть в тому, що камери, котрі розміщуватимуться на літаках, будуть моніторити типи культур, посіяних на певних територіях, незаконні забудови, розширення посівних площ та навіть невчасне обрізання садів.

Виконано за допомогою Disqus