CLAAS представила оновлену лінійку комбайнів JAGUAR 900

18 жовтня 2016 48 0
Кормозбиральний комбайн Claas Jaguar 900
claas-group.comКормозбиральний комбайн Claas Jaguar 900

Компанія CLAAS оновила серію кормозбиральних комбайнів Jaguar 900, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Серед цих нових функцій є безступінчастий фронтальний привід, покращена система подачі урожаю, змінена ходова частина та система автоматичного наповнення CLAAS AUTO FILL, яка забезпечує бічне та заднє вивантаження без втрат.

Повністю гідравлічний безступінчастий фронтальний привід забезпечує оптимальну передачу потужності на різних швидкостях. Це особливо зручно при зборі урожаю з використанням фронтальних приставок для збирання кукурудзи PICK UP та ORBIS. Якщо змінюється довжина нарізання, то система автоматично робить відповідні налаштування швидкості фронтальних приставок. В результаті виходить рівномірний потік рослинної маси та чудова якість подрібнення.

В нових моделях залишився доступним механічний привід з постійною швидкістю, який добре зарекомендував себе протягом багатьох років використання. Тепер механічний привід може бути поєднаний з безступінчастим приводом.

Всі нові моделі JAGUAR 900 мають покращену систему потоку урожаю. Однією з ключових функцій є гідравлічна система затиску ріжучих елементів, що дозволяє виконувати їх налаштування набагато швидше, ніж раніше. Після налаштування ріжучі елементи за допомогою гідравліки ставляться на місце і залишаються надійно закріплені в необхідній позиції.

Виконано за допомогою Disqus