На фермі у Львівській області відкрили сучасне фруктосховище

19 жовтня 2016 89 0
У фруктосховищі встановили і сортувальну лінію
loda.gov.uaУ фруктосховищі встановили і сортувальну лінію

У вівторок, 18 жовтня, у с. Новосілки Буського району (Львівська область) на підприємстві «Грін Гарден», що спеціалізується на садівництві, відкрили сучасне фруктосховище, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Складається воно із 12 холодильних камер загальною ємністю 1,5 тис. т. Встановили у фруктосховищі і сортувальну лінію.

Фермерське господарство «Грін Гарден» почали закладати у 2012 р. Площа його плодових насаджень становить 38,1 га. Основною культурою, яку тут вирощують, є яблуня. Також посадили груші, сливи, вишні, персик.

«На прикладах таких підприємств ми сьогодні спостерігаємо розвиток усієї сількогосподарської галузі області. Для нас важливою є насамперед підтримка невеликих господарств на противагу агропромисловим комплексам. У цьому плані саме наша область найбільше в Україні залучила кредитних коштів, які надавали у Міністерстві аграрної політики та обласного бюджету на підтримку сільського господарства», — наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

За словами голови ОДА, такі господарства, які на сьогодні досить часто відкривають на Львівщині, дають змогу ще й працевлаштовуватись місцевим мешканцям та поповнюють податками місцевий бюджет.

Виконано за допомогою Disqus