HARP представив нову серію підшипників

20 жовтня 2016 33 0
Стенд HARP на AgroExpo 2016
HARPСтенд HARP на AgroExpo 2016

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) представив свою продукцію на міжнародній виставці «AGROEXPO-2016» в Кропивницькому, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу заводу.

Стенд HARP відвідали сотні аграріїв, керівників агрохолдингів, підприємств-виробників сільгосптехніки і компаній, що спеціалізуються на продажу запасних частин до вітчизняної та імпортної сільгосптехніки.

«Найбільший інтерес серед відвідувачів експозиції HARP викликали нові типи продукції — підшипники і підшипникові вузли, оптимізовані для застосування в ґрунтообробній та посівній техніці вітчизняних та провідних світових виробників. Це нове покоління підшипникової продукції світового рівня: лінійка корпусних підшипників і підшипникових вузлів конструктивного виконання UC, лінійка маточинних вузлів HARP AGRO UNIT, лінійка підшипників HARP AGRO, в тому числі новинка заводу — підшипник AA205DD-376905EKL19 для сошника сівалок Great Plains, «Червона Зірка» та інших», — зазначає менеджер ЗЕД Сергій Дехтяр.

За словами головного конструктора Українського конструкторського бюро трансмісій і шасі Олексія Гриненка, підшипникові вузли виробництва HARP здатні скласти гідну конкуренцію світовим лідерам сільгоспмашинобудування, таким як SKF, FKL і іншим.

«Наприклад, комплексна система захисту підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT є однією з найбільш сильних серед аналогів. У всіх підшипникових вузлах HARP AGRO UNIT застосований принцип трьохбар'ерного захисту. Лабірітний відсікач запобігає утворенню високого тиску грунту на ущільнення і забезпечує захист вузла від механічних пошкоджень. Касетне ущільнення світового лідера Freudenberg Sealing Technologies (Simrit) забезпечує надійний захист вузла від механічних забруднень із зовнішнього середовища. Сам підшипник має вбудоване особливе посилене манжетне ущільнення. Такий комплекс ущільнень забезпечує надійний захист від будь-якого типу забруднень», — пояснює Олексій Гриненко.

Для того, щоб відвідувачі виставки змогли отримати більш повну інформацію про підшипникову продукцю ХАРП, в рамках виставки фахівці УКТБ ПП і УКБТШ провели конференцію «Спеціальні рішення в підшипниках і вузлах для сільськогосподарського машинобудування», де представили найсучасніші продукти і рішення для сільгосптехніки, що сприяють підвищенню якості і ефективності роботи знарядь, зниження витрат на їх обслуговування і ремонт, збільшення терміну служби.

Виконано за допомогою Disqus