CLAAS представила нові приставки для збору кукурудзи

22 жовтня 2016 85 0
Робочий кут нових приставок становить 17°
claas-group.comРобочий кут нових приставок становить 17°

Компанія CLAAS представила нові приставки для відділення початків Corio та Corio Conspeed, повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

Нові моделі приставок для збору кукурудзи CLAAS були спеціально розроблені таким чином, щоб робочий кут був якомога меншим, він становить 17°. Це ефективно мінімізує втрати початків, зокрема, і через таку проблему, як вистрибування початків. Така робоча позиція приставки також забезпечує високу продуктивність при зборі навіть у випадку вилягання урожаю. Обидві моделі приставок мають механічний привід через конічну зубчасту передачу та карданний вал, що забезпечує ефективну передачу потужності та мінімальне технічне обслуговування.

На всіх нових моделях приставок CORIO та CORIO CONSPEED дільники мають спеціальну форму: дуже тонкий наконечник та обтікаючі бічні сторони. Це дозволяє затримувати контакт зі стеблом кукурудзи та забезпечує акуратність в роботі з рослинами. В результаті цього початки кукурудзи не відриваються завчасно, що дозволяє звести втрати урожаю до мінімуму. Характерна форма дільників ідеально підходить для збирання у випадку вилягання врожаю, що значно збільшує продуктивність.

Завдяки новому дизайну дільників стане набагато простіше чистити та обслуговувати механічні компоненти в усіх нових моделях приставок. Спеціально розроблений механізм відкривання дільників дозволяє їх відкривати всього за кілька рухів майже під кутом 90° і все це без допомоги інструментів. Завдяки цьому можна легко і зручно натягувати або замінювати подаючі ланцюги або, наприклад, перебудовувати їх для збирання соняшнику.

Всі моделі приставок CORIO оснащені циліндричними вальцями, які відділяють початки з мінімальними втратами практично за будь-яких умов, пропускаючи до комбайну лише невелику частину рослинного матеріалу. На кожному вальці розміщені чотири ножі, які налаштовуються окремо, та нові хапальні пластини, котрі забезпечують акуратну роботу з рослинами під час збору врожаю.

Нові приставки CORIO CONSPEED оснащені конічними вальцями для відділення початків. Діаметр вальця збільшується поступово, що дозволяє бережливо обробляти початки кукурудзи навіть на високій швидкості, оскільки швидкість обертання зростає зі збільшенням діаметру вальця. Зокрема, це забезпечує високу пропускну здатність при збиранні сухого урожаю і, відповідно, високу продуктивність.

Приставки для відділення початків CORIO мають кілька комплектацій – 4, 5, 6 та 8-рядні, так само і приставки CORIO CONSPEED – 6, 8 та 12-рядні. Обидві приставки підходять для роботи на полях з міжряддями шириною 90 см, 80 см, 75 см та 70 см. Усі нові моделі серії CORIO будуть доступні до початку сезону 2017 р.

Нова приставка Corio

Виконано за допомогою Disqus