Лозівські машини протестували свою техніку на полях

31 жовтня 2016 68 0
Тестували техніку на полях корпорації «Агропродсервіс»
LKMZТестували техніку на полях корпорації «Агропродсервіс»

На полях аграрної корпорації «Агропродсервіс» поблизу с.Настасів Тернопільській обл. 20 жовтня відбувся показ енергоефективної грунтообробної техніки «Лозівських машин», повідомляє Trakorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

«На післязбиральному полі був випробуваний в роботі «Гульден» — дворівневий глибокорозпушувач грунту по безвальній технології замість зяблевої і осінньої оранки стерньових і мульчованих грунтів, а також для обробки залежаних і кормових угідь. Словом, це раціональна альтернатива, яка дозволяє за один прохід підготувати грунт до посіву », — розповідають представники «Агропродсервіс».

Своєрідний іспит інноваційної техніки брали представники технічних і агрономічних служб «Агропродсервіс». Попередній висновок про неї зробив головний агроном компанії Іван Ткач, який резюмував, що техніку з успіхом можна використовувати для обробки поля після гречки, гороху, пшениці, ячменю, сої та цукрових буряків.

Після детального аналізу роботи техніки «Лозівські машини» керівництво компанії прийме рішення про доцільність її придбання для «Агропродсервіс».

6-7 жовтня на полях підрозділу провідної агропромислової компанії світу KERNEL в пгт.Краснопавловка Харківської обл. пройшли успішні випробування короткої дискової борони-лущильника «Дукат-12».

«Не дивлячись на те, що агрегат працював в умовах підвищеної вологості (напередодні пройшли дощі) «Дукат-12» в парі з трактором Case IH Steiger (550 к.с.) всього за один прохід зміг забезпечити якісне закладення стерні соняшника, обробивши тільки за короткий час демонстрації близько 50 га землі. Агрегат працював на глибині 10см., зумівши впоратися з вологими пожнивними залишками і невеликими зеленими стеблами, що залишилися після збирання соняшнику, і забезпечити підготовку під посів озимої пшениці », — зазначив менеджер зі збуту сільгосптехніки «Лозівські машин» Сергій Шарбан. Техніка ЛКМЗ

За підсумками польових демонстрацій представники підрозділу агрохолдингу KERNEL залишилися задоволені якістю обробки грунту і функціоналом агрегату, ведуться переговори про подальшу співпрацю.

Виконано за допомогою Disqus