На Херсонщині продемонстували дощувальні машини Фрегат

2 листопада 2016 116 0
Дощувальна машина «Фрегат»
khoda.gov.uaДощувальна машина «Фрегат»

На полях господарства «Агрофірма «Миловська» у с. Новокаiри Бериславського району Херсонської області презентували нові можливості дощувальних машин «Фрегат», пише прес-служба заводу.

Під час заходу головний технологічний фахівець заводу Павло Волошин ознайомив учасників з роботою поливальної машини моделі ДМ «Фрегат» у роботі.

«На семінарі фахівці заводу ознайомили гостей з новими технічними рішеннями і варіантами комплектації дощувальних машин, а також відповіли на питання представників господарств і проектних організацій», — йдеться у повідомленні.

Як зазначив голова ПП «Миловська» Ігор Йосипенко, що він як фермер розуміє: покладатись на опади не варто. Через це його підприємство у Бериславському районі має 900 га зрошувальних земель, кількість яких він планує за декілька років збільшити до 1,5 тис. га. На власному прикладі розповів про успішну співпрацю із заводом «Фрегат» та відзначив якісну роботу машин його виробництва.

«Питання відновлення зрошення є одним із найважливіших в області. Це розуміє Уряд – на 2017 р. у державному бюджеті буде закладено для відновлення 50 млн грн та 5 млрд грн для допомоги малим сільським господарствам, в тому числі і для відновлення зрошувальних земель, а також буде продовжено співробітництво зі Світовим банком», — зазначив голова Херсонської облдержадмінстрації Андрій Гордєєв.

Також додається, що завершенням офіційної частини став розіграш призів від заводу «Фрегат». Майбутні покупці отримали сертифікати на безкоштовне отримання корисних опцій дощувальних машин.

Виконано за допомогою Disqus