У Києві стартувала виставка ІнтерАгро 2016

8 листопада 2016 110 0
У заході беруть участь більше 300 українських та іноземних компаній
kurkul.comУ заході беруть участь більше 300 українських та іноземних компаній

Сьогодні у Києві відбулося відкриття ХІ Міжнародної виставки ІнтерАгро 2016. У заході беруть участь більше 300 українських та іноземних компаній.

Міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий під час відкриття відмітив, що виставка ІнтерАгро 2016 є європейським обличчям нашого сільського господарства, адже на заході представлені національні павільйони Франції, Німеччини та Ізраїлю.

«Це платформа для комунікації між українськими аграріями і світовими виробниками якісної техніки», — охарактеризував виставку Тарас Кутовий.

Українські фермери вже встигли знайти серед павільйонів виставки найцікавіші саме для них та оцінити представлені на стендах виставкові зразки. Наприклад, директор невеликого господарства СФГ «Світанок» Іван Міщенко зацікавився новими розробками в сфері програмного забезпечення для сільського господарства.

«Кожен господар хоче вести чітку бухгалтерію та підрахунки, тому я вже відвідав зустріч аграріїв. А тепер хочу подивитися техніку для молочно-товарних ферм, адже планую в майбутньому цим займатися», — поділився планами аграрій.

Окрім того, команді Kurkul.com вдалося дізнатися думку про ІнтерАгро 2016 й у іноземного гостя — фермера Олександра Ватамана, який приїхав на виставку з Молдови. Аграрій вперше завітав на захід до Києва, але часто відвідував подібні виставки в Кишиневі, тому йому є з чим порівняти.

«Це дуже велика виставка з величезним асортиментом! Тому я дуже задоволений і у мене залишиться багато приємних вражень про цей захід», — поділився враженнями фермер.

За словами Олександра Ватамана, поїздка на ІнтерАгро 2016 себе виправдала і він вже придивився для себе комбайн компанії CLAAS.

LatifundistMedia буде радий бачити кожного на виставці ІнтерАгро 2016.

Андрій Губін, Вікторія Сумченко, Кurkul.com

Виконано за допомогою Disqus