Novag представила сівалку для прямого посіву

10 листопада 2016 62 0
Сівалка для прямого посіву Novag TForce 440
Тerre-net.frСівалка для прямого посіву Novag TForce 440

Компанія Novag вперше представила сівалку прямого посіву, розроблену і виготовлену в місті Де-Севр, у Франції, про це повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на Тerre-net.

«Занурення у ґрунт — це важливий крок до успіху в системах прямого посіву. Форма борони, що нагадує перевернуту букву «Т», з досвіду досліджень і практики Нової Зеландії, має багато переваг», — повідомляє виробник.

Novag пропонує широкий спектр сівалок прямого посіву високого класу від 3 до 8 м у ширину. Сівалка складається з центрального диска, зазубреного справа, і розрихлювальної лапи, з ребрами для створення борозни у формі перевернутої букви «Т». Зубцювате колесо в формі V закриває борозну і вимірює глибину.

Динамометричний датчик перевіряє глибину. Регулювальний гвинт дозволяє регулювати глибину посіву. Система Intelliforce керує гідравлічним тиском у формі перевернутої T.

Сівалка забезпечує незначну пертурбацію ґрунту, після проходу машини, значно зменшується ріст бур'янів навіть на високій швидкості роботи. Волога добре зберігається, так як борозна швидко закривається. Шасі розраховане з великим запасом міцності і складається з 3 елементів. Комплект може важити 7,5 т. при довжині 4 м.

Виконано за допомогою Disqus