За ситуацію з розпаюванням земель філії ДП Конярство України візьметься комісія

14 листопада 2016 108 0
Для врегулювання ситуації з розпаюванням земель у Новомиколаївському районі створено комісію
infokart.ruДля врегулювання ситуації з розпаюванням земель у Новомиколаївському районі створено комісію

Для врегулювання ситуації з розпаюванням земель у Новомиколаївському районі (Запорізька область) створено комісію, пише прес-служба ОДА.

Нещодавно голова облдержадміністрації Костянтин Бриль зустрічався з працівниками філії «Запорізький кінний завод №86» ДП «Конярство України» у Новомиколаївському районі з метою врегулювання ситуації з розпаюванням земель підприємства.

Читати по темі: Працівники філії ДП Конярство України перекрили трасу на Запоріжжі

«Для системного розв’язання цієї проблеми розпорядженням голови обласної державної адміністрації створено комісію з розгляду питань, що порушують у колективному зверненні працівники філії «Запорізький кінний завод №86» ДП «Конярство України». Її очолив заступник голови облдержадміністрації (стажування) Олександр Німас», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що членам комісії доручено розглянути та перевірити питання, що порушені у колективному зверненні працівників підприємства.

«За матеріалами перевірки буде підготовлено та надано відповідь працівникам філії «Запорізький кінний завод №86» ДП «Конярство України» у термін до 30 листопада цього року», — підсумовується у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою