Фермери підтримують Кутового щодо розподілу бюджетних коштів — Томич

16 листопада 2016 79 0
Іван Томич, керівник Асоціації фермерів та приватних землевласників України
kurkul.comІван Томич, керівник Асоціації фермерів та приватних землевласників України

Асоціація фермерів та приватних землевласників (АФЗУ) говорить однією мовою з Міністерством аграрної політики та продовольства України. Про це заявив президент АФЗУ Іван Томич сьогодні під час селянського антирейдерського майдану.

«Ми готові з ними сідати за стіл і розробляти спільні законопроекти, спрямовані на підтримку спільних національних інтересів. Одразу ж після оприлюднення проекту Закону про Державний бюджет України на 2017 р. ми надіслали свої пропозиції всім комітетам, усім керівникам фракцій, у тому числі і голові ВРУ, щодо нашого бачення. З Кубівом і Кутовим ми спільно це обговорювали. Ми підтримуємо ініціативу дати 60% бюджету на підтримку дрібних і середніх фермерів», — зазначив Іван Томич.

Читати по темі: Селянський антирейдерський майдан — Online (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Утім, президент АФЗУ додав, що нині залишається неврегульованим цілий ряд питань щодо земельних відносин. Зокрема, сьогодні нівелюються права власника земельної ділянки.

«Треба чітко прописати право цієї людини, бо його сьогодні забирають. І друге, потрібно чітко прописати права орендаря. Але треба ставити конкретні пропозиції на розгляд», — зауважив він.

Вікторія Сумченко, Наталія Білоусова, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus