ОТП Лізинг перевиконав план продажу

19 листопада 2016 39 0
Юлія Гасюк, менеджер по роботі з постачальниками
Traktorist.uaЮлія Гасюк, менеджер по роботі з постачальниками

Компанія «ОТП Лізинг» вже перевиконала план продажів на 2016 р., а наступного року планує ще збільшити обсяг. Про це в ексклюзивному коментарі Traktorist.ua розповіла менеджер по роботі з постачальниками Юлія Гасюк.

«Цього року ми плануємо профінансувати техніки на $70 млн при запланованих $60 млн. Наступного року хочемо збільшити наш план на 10-15%», — повідомила представник компанії.

За словами Юлії Гасюк, у порівнянні з минулим роком компанія зробила величезний прорив, адже у 2015 р. «ОТП-Лізинг» призупиняв фінансування своїх клієнтів на кілька місяців, минулого року було видано кредитів на суму $19 млн.

«Цей рік був дуже вдалим для продавців техніки, адже за інформацією наших партнерів, вони розпродали всю наявну техніку за кілька місяців до кінця року. Компанії не очікували такого попиту на техніку і свого часу не розмістили достатню кількість у виробництво, тому були змушені шукати додаткові можливості, домовлятися з іншими ринками та привозити техніку в Україну для своїх клієнтів. Тим не менш, незадоволений попит залишився і це позитивний показник», — додала Юлія Гасюк.

Виконано за допомогою Disqus